Kyllingspyd, asparges med spekeskinke og grilla lompewraps

Hei alle sammen!Er det mange som skal grille i sola denne helga? Her har eg samla tre smakfulle grilltips som både kan lages kvar for seg, eller alt som eit eget grillmåltid. Alle rettene kan naturligvis lages i steikeovnen også, men det er litt ekstra stas å dra fram grillen når muligheten er her.Kyllingspyd, asparges mes spekeskinke og grilla ...

Lett og god potetsalat

Det er en ting som gjelder når det er snakk om potetsalat -og det er å lage den heimelaga. Mange trur nok det er vanskelig eller tidskrevande, men det er det absolutt ikkje. Potetene kan kokes kvelden før og halve jobben er gjort!Potetsalat er en klassiker til grillmaten og passer til både kjøtt og fisk. Det er også en slager på koldtbord, midda...

Sunt på grillen

Heii :-)Grillmat hører sommeren med, men for mange blir det også kjedelig i lengden fordi det kan vere vanskelig å variere. Sjølve grillmaten og tilbehøret kan både kombinerast og varieranst så langt fantastien rekker, og med skikkelige råvarer blir det også et sunt målid. Tidligare i sommer såg blant anna grilltallerken min slik ut - Grillspyd ...

Sjømat på grillen

Fisk og skalldyr, eller rett og slett sjømat generelt er noke av det beste eg får ♥Det passer også ypperlig på grillen, og det trenger absolutt ikkje vere tidskrevande eller vanskelig for at det skal både smake godt, og gjere godt for kroppen - Grilla laksefilet, scampi- og grønnsaksspyd, maiskolbe, frisk salat og mager kesam på min talle...

På grillen; foliebakt laks, scampi og grønnsaker + sunt desserttips

- Sommeridyll - grilling - venninnekos - sol og varme - god mat og drikke - dessert -kvelden i går var fantastisk i godt selskap ♥Vi samlast hos meg, og eg diska opp med maten og måtte sjølvsagt prøve noke nytt. Foliebakt laksepakke med scampi og masse grønnsaker blei kjempegodt og falt i smak hos heile gjengen. Etter ønske fra dei andre l...

Grilla speltlompe-quesedillas

... enten som tilbehør, eller som sjølve måltidet. Quesedilla kan fyllast med det aller meste, så bruk det du har tilgjengelig og liker best! Det er veldig raskt og enkelt, og fyllet avgjer rett og slett kor sunne dei blir. Dissa blei en slager i fjordårets grillsesong, og eg har allerede starta i årets - Som et måltid. Fylt med favoritten, phi...

Sunne, gode og litt annerledes grilltips

Grillsesongen er i gang og i går kveld var det grilling og kos som stod på menyen. Som dåkke sikkert har skjønt så trives eg aller best på kjøkkenet og stod derfor for maten. I tillegg til det under hadde vi også heilstekt indrefilet av svin, potetsalat og ferskt brød - Asparges surra i spekeskinke, kveldens favoritt - Kok asparges i ca. 1 minu...
Besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO
Matprat
Design og koding av
Silje Lien Design
hits