Den beste kyllingsalaten!

En salat er så masse meir enn berre salat!

Eg lagde en komplett og nydelig kyllingsalat for ei stund sida som har blitt laga mange ganger i ettertid. Gode smaker, konsistens, crunch og næring som kroppen vil ha meir av. Med dei rette ingrediensene vil en stor salatbolle på middagsbordet falle i smak hos store som små. 

Kylling, mango, granateple, kikerter, fetaost, nøtter... håper det frister -  



Til 4 personer brukte eg:

600 g kyllingfilêt
1 boks kikerter
1 pakke crispysalat
1 agurk
1 pakke plommetomater
1/2 rødløk
1 søtpaprika
1 mango
1 granateple
200 g fetaost
2-3 never valnøtter
en slump olje og eplecidereddik
salt og pepper

Steik kylling med krydder du liker, gjerne fersk kvitløk og chilli for ekstra smak. Kutt opp grønnsakene, rens mango og granateple, smuldre fetaosten, grovhakk nøttene og ha alt i en stor salatbolle. Smakstilsett med en slump olje, eplecidereddik, salt og pepper. Server straks! 



Server gjerne med brød, lomper, i wraps, med pasta, egg eller lignande etter smak og behag. Tilsett ekstra ingredienser, miks og triks!



Planlegger du middag og du vil det skal gå ekstra kjapt, steik kyllingen kvelden i forveien eller kjøp salatkjøtt av kylling. Da vil maten vere klar på 10 minutter! Lag gjerne ekstra eller sikre deg rester i lunsjboksen dagen etterpå. 

Velbekomme :)



#kyllingsalat #middag #sunnmat #lunsj #middagstips #kyllingfilet #matblogg #sunnere #glutenfri #lindastuhaug





14 kommentarer

Skrevet av Elisabeth Bentzen den 25.08.2015 kl.12:23

Dette så deilig ut :)

Skrevet av naomi den 25.08.2015 kl.12:56

Å så godt det ser ut!

Skrevet av Alice Hamran den 25.08.2015 kl.13:34

Åh nam! Som om jeg ikke var sulten NOK... Nå gleder jeg meg til morgendagen! :D

Flott innlegg <3

Skrevet av Silje den 25.08.2015 kl.14:59

Denne så faktisk god ut, ikke ofte salater gjør det!

Skrevet av Hanne den 25.08.2015 kl.15:20

Nam, denne skal jeg teste ut! Jeg elsker grillet kylling, slik vi kjøper ferdig i butikken ( tar alltid av skinnet da jeg ikke kan fordra det). Er grillet kylling mindre næringsrikt/mer usunt enn kyllingfileten vi kjøper og tilbereder selv?

Skrevet av Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening den 25.08.2015 kl.17:48

Hanne:
Grilla kylling med skinn inneholder meir fett enn kyllingfilêt, men når skinnet fjernes vil eg ikkje tru forskjellen er så alt for stor :)

Skrevet av Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening den 25.08.2015 kl.17:48

Silje:
Det tar eg virkelig som eit kompliment!! :)

Skrevet av Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening den 25.08.2015 kl.17:49

Alice Hamran:
Tusen takk for det Alice :)

Skrevet av Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening den 25.08.2015 kl.17:49

naomi:
Takk Naomi :)

Skrevet av Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening den 25.08.2015 kl.17:50

Elisabeth Bentzen:
Så bra! Tommel opp for gode smakskombinasjoner i salater :)

Skrevet av Hanne den 26.08.2015 kl.14:18

Hvordan tilbereder man kikertene til denne salaten?

Skrevet av Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening den 27.08.2015 kl.22:44

Hanne:
Kikerter på hermetikk skal kun skylles :)

Skrevet av Heidi den 16.09.2015 kl.22:45

Denne salaten var superdigg :D Puttet kidneybønner oppi i steden for kikerter, men helt sikkert godt uansett. Såå mange gode smaker. Tommel opp :D

Skrevet av Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening den 17.09.2015 kl.11:53

Heidi:
Så hyggelig! Kjekt med tilbakemelding :)
Besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO
Matprat
Design og koding av
Silje Lien Design
hits