Proteinbar med vanilje og pistasje

Innlegget inneholder annonselenker

 

En stor, saftig og småseig proteinbar i både salt og søtt.
Vanilje og pistasje er en veldig god kombinasjon og var supert å lage proteinbar med!

Uten tilsatt sukker, gluten og kan fint lages uten melk - 



Proteinbar med vanilje og pistasje, 1 stk
30 g fibersirup clear
20 g proteinpulver vanilje*
15 g malte pistasejenøtter
1-2 ts sukrinmelis - smak til
en klype salt
hakkede pistasjenøtter til toppen

Varm fibersirupen til den bobler, bland straks inn resten av ingrediensane. Rør godt, blandinga skal vere litt tørr, men får du problemer med å forme bruker du en bitteliten skvett vatn. Form til proteinbar, gjerne med litt fuktige hender eller baksida av ei skei.

Strø over pistasjenøtter på toppen og trykk lett nedi. Sett til avkjøling. Baren er spiseklar etter 15 minutter i frysaren eller 30 minutt i kjøleskap. Baren kan fint oppbevares i kjøleskapet nokre dager, gjerne innpakka i bakepapir eller lignande. 



Tips & alternativer

♦ Istedenfor proteinpulver kan du bruke anna tørrvare tilsvarande 20 g. En blanding mellom kokosmel og mandelmel fungerer bra, da blir proteinbaren også melkefri. 



Fiber sirup clear og fiber sirup gold er blitt to favoritter i både matlaging og som topping. Du kan kjøpe dei her!





#fibersirup #proteinbar #fibersirupoppskrift #lindastuhaug #sukkerfri #glutenfri #melkefri #sunnere #sunt #matinspirasjon





8 kommentarer

Skrevet av Anette den 29.07.2015 kl.22:28

åh, det såg veldig godt ut:)

Ha en riktig fin kveld <3

Skrevet av Nina Bakke den 30.07.2015 kl.06:54

Spennende. Ikke prøvd ut fibersirup, men ser det har blitt veldig populært i alle blogger :D

Skrevet av Alex den 01.08.2015 kl.10:59

Jeg lurer på en ting- hva er forskjellen på disse sirupene? :) Jeg kjøpte gold igår, men tror du det går an å bruke det istede for clear? derfor lurer jeg på forskjellen ☺️ Håper også du har en flott fjelltur!

Skrevet av Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening den 02.08.2015 kl.20:45

Alex:
Fibersirup gold er tilsatt en liten mengde stevia og matekstrakt, som gir gyllen farge og fyldig søtsmak. Fungerer som eit mindre kaloririk og blodsukkervennlig alternativ til honning og sirup, smaker nydelig over pannekaker, yoghurtblandinger, bær, desserter, havregrøt og lignande. Eg er faktisk litt usikker på om man kan bytte om sirupene for å få samme konsistensen, men ut fra informasjonen så skal det i utgangspunktet gå fint :)

Tusen takk! Endelig heime igjen :)

Skrevet av Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening den 02.08.2015 kl.20:53

Nina Bakke:
Ja, nye ingredienser slår ofte godt an :)

Skrevet av Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening den 02.08.2015 kl.20:53

Anette:
Takk for det!

Skrevet av Alex den 03.08.2015 kl.23:23

Takk for svar :) jeg tror jeg må teste ut noen av oppskriftene dine med gold istede for clear jeg! :) Kan vel ikke gå sååå galt. Skal informere deg :)

Skrevet av Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening den 05.08.2015 kl.08:22

Alex:
Supert! Håper det fungerer fint :) Hold meg oppdatert ;)
Besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO
Matprat
Design og koding av
Silje Lien Design
hits