Lompelunsj med heimelaga laksepålegg


Hei!

Idag har eg eit smakfullt og sommerlig lunsjtips til dere. Oppskrifta eg la ut på krema laksesalat har eg fått mange gode tilbakemeldinger på. Heilt supert når man har rester etter laksemiddagen!

Laksesalaten passer som pålegg, i en lunsjsalat, til middagen eller i wraps med lomper med litt ekstra friske og sprø grønnsaker - Denne gangen hadde eg 1 laksefilêt igjen etter middagen og lagde laksesalat dagen etterpå som eg fylte i lomper. Den opprinnelige oppskrifta finner du her, denne gangen blei det litt meir på slump med dei grønnsakene eg hadde tilgjengelig - 

Du trenger
1 laksefilêt
1 ss hakka rødløk
1 ss hakka sylteagurk
1 ss hakka vårløk
150 g gresk matyoghurt
lake fra sylteagurken
salt og pepper

Miks sammen alle ingrediensene og smak til, juster eventuelt konsistensen med litt meir yoghurt eller kesam. Laksesalaten kan fint stå nokre dager i kjøleskapet. Server i antall lomper etter ønske med litt friske grønnsaker, så har du en komplett lunsj til en eller to dager!

Utrulig godt, saftig og smakfullt. 
Denne laksesalaten kommer eg til å lage ofte framover!Ellers har eg to tirsdagstips til dere også idag! Innlegget inneholder annonselenker. 

X-life har komt med ny treningsdagbok med fokus kun på logging av trening. Alt av reklame, bilder, tips & triks og lignande er fjerna så du får den optimale treningsdagboka. Den passer til alle som driver med styrketrening eller kondisjonstrening og kan loggføre 80 treningsøkter. Du finner den her.
Det er også komt masse lekre nyheter av trenignskleder og sko, spesielt fra merket Adidas. Eg har allerede lagt inn bestilling på fleire av plaggene! Du finner utvalget av adidaskleder her. Da vil eg ønske dere alle en riktig fin tirsdag!

#lindastuhaug #lunsj #sunnlunsj #matpakke #speltlomper #oppskriftspeltlomper #sunnmat #matinspirasjon #sunnmatblogg 

Ingen kommentarer

Besøk min nye blogg: WWW.LINDASTUHAUG.NO
Matprat
Design og koding av
Silje Lien Design
hits